top of page

COOSPACE

TANULÁS

ÉS KOMMUNIKÁCIÓ

COOSPACE: MERT HASZNÁLJÁK.

Egyszerűen és gyorsan készíthetsz és oszthatsz meg tartalmakat. Mérheted és értékelheted a képzés hatékonyságát. Szervezheted és támogathatod a csoportok munkáját. Biztonságosan és tömegesen vizsgáztathatsz. Egyszerűen beilleszthető a meglévő infrastruktúrába. Folyamatos és magas színvonalú támogatást kapsz.

RENDSZER

KÉSZÍTS TANANYAGOKAT

Szerkeszd meg változatos médiumelemekből és ellenőrző kérdésekből álló, fejezetekre tagolt digitális tananyagodat, majd tekintsd meg a tananyag használati és eredményességi mutatóit! 

TANANYAG

ADJ KI FELADATOKAT

Alakíts ki a CooSpace-ben olyan feladatbeadási és egyben értékelési felületet, ahol az egyéni, páros vagy akár a csoportmunka produktumait is könnyen kezelheted! 

FELADATOK
VIZSGÁZTATÁS

VIZSGÁZTASS ELEKTRONIKUSAN

Hozz létre változatos zárt- és nyíltvégű kérdéstípusok segítségével gyakorló- és/vagy vizsgateszteket, amelyeknek lebonyolítását véletlenszerűséget szolgáltató algoritmusokkal és biztonsági megoldásokkal támogatja a CooSpace.

FUNCIÓK
HASZNÁLD A COOSPACE-T

A CooSpace rendszert úgy terveztük, hogy alkalmas legyen nagy felhasználószám egyidejű kiszolgálására, sok egyidejű elektronikus vizsga biztonságos lebonyolítására. Ilessztehtő, tanulmányi rendszerekhez, HR és CRM rendszerekhez, Címtár szolgáltatásokhoz. Üzemeltetheted saját infrastruktúrádon vagy szolgáltatásként is elérhető.

bottom of page