MODULO HOGYAN

HOGYAN

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK

BIZTONSÁG, JOGOSULTSÁGI RENDSZER

Akár személyre szabottan, felhasználónként meghatározható, hogy ki, mikor, milyen információkhoz férjen hozzá. A minden adatmódosításra kiterjedő naplózási rendszerrel biztosítható az adatváltozások visszakereshetősége. A kliens és szerver számítógép között minden kommunikáció biztonságos, titkosított csatornán történik.

A fellebbezés, reklamáció lehetővé tétele az ügyintézés szerves része. A fellebbezés az eredeti beadvánnyal együtt értelmezhető, annak döntését, végeredményét módosítja. Lehetőség van arra, hogy fellebbezést ne csak ügyfél indítson, hanem a beadvány feldolgozásában közreműködő valamely ügyintéző, döntéshozó is.

FELLEBBEZÉS, REKLAMÁCIÓKEZELÉS
TÖMEGES, CSOPORTOS FELDOLGOZÁS

Szükség esetén bizonyos műveletek egyszerre, több beadványon elvégezhetők (például határozatok kinyomtatása, vagy értesítés küldése, stb). A tömeges feldolgozással jelentősen csökkenthető a feldolgozási idő, különösen akkor, ha nagy tömegben érkeznek be azonos típusú beadványok.

FELHASZNÁLÓK
AZONOSÍTÁSA

A MODULO illeszkedik a szervezet meglévő informatikai infrastruktúrájában használt felhasználói azonosításhoz. Lehetnek meglévő címtárak (pl.: Active Directory), föderatív authentikáció, de igény esetén saját, titkosított törzsadat és jelszó adatbázisa is rendelkezésre áll.

A MODULO tetszőleges nyelven elérhető. A keretrendszer nyelvétől függetlenül minden folyamat, űrlap több nyelven is elérhetővé tehető, szabadon bővíthető.

NEMZETKÖZI KAPCSOLAT, TETSZŐLEGES NYELVEN
DÍJFIZETÉSEK BANKKÁRTYÁVAL, ELEKTRONIKUS SZÁMLA

Amennyiben egy folyamat része valamilyen díj befizetése, úgy azt az ügyfél a folyamatba integrálva, azonnal teljesítheti bankkártyájával. A befizetésről automatikusan elektronikus számla készül, melyet az ügyfél letölthet.

VEZETŐI INFORMÁCIÓK, DÖNTÉSTÁMOGATÁS

A MODULO részeként elérhető egy szabadon szerkeszthető lekérdező modul, mely az adatokra és folyamatokra vonatkozóan részletes információkat szolgáltat. Készíthetünk kimutatásokat a rendszer és a folyamatok működéséről, a munkatársak teljesítményéről, felderíthetőek a folyamatok szűk keresztmetszetei, a működési hiányosságok.

Minden ügy nyomon követhető, és pontosan szabályozható, hogy a folyamat egyes fázisaiban milyen információk legyenek láthatók. Az ügyfelek tájékoztatást kaphatnak a várható feldolgozási és döntési időről.

ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÁS, AKÁR MOBILON IS
HITELESSÉG, HITELESÍTÉS

A MODULO szükség szerint digitális aláírással és időbélyeggel gondoskodik a rendszerben keletkezett dokumentumok adattartalmának hitelességéről. Az így előállított dokumentumok védve vannak az illetéktelen módosításoktól.

A RENDSZER TELEPÍTHETŐ TERHELÉSELOSZTÁSSAL IRÁNYÍTOTT, TÖBB WEBKISZOLGÁLÓT ALKALMAZÓ KÖRNYEZETBE IS.

Az egyes kiszolgálók használat közben, igény szerint ki- illetve bekapcsolhatók. A rendszert felkészítettük a Microsoft SQL szerver fürtszolgáltatás támogatására is, így az nagy hibatűrésű, skálázható adatbázis rendszeren is zökkenőmentesen használható.

TECHNOLÓGIA

A MODULO Microsoft .NET keretrendszerben, C# nyelven készült. Üzemeltetése az alábbi szerver, illetve rendszer komponensek használatával történik:

Windows Server 2008
vagy újabb
.NET Framework 4.0 keretrendszer
Microsoft SQL Server 2008
vagy újabb
A RENDSZER FELHASZNÁLÓI ÉS ADMINISZTRÁCIÓS FELÜLETEI EGYARÁNT BÖNGÉSZŐN KERESZTÜL ÉRHETŐK EL.

A rendszer támogatja az elterjedt böngészők friss verzióinak használatát. A kommunikáció biztonságáról titkosított adatátvitel, HTTPS protokoll gondoskodik.

Minden oldalon megjelenő adatot és képet a szerzői jog védi. Ezek bármilyen további felhasználása, tükrözése tilos. Esetleges visszaélés büntethető. Minden jog – fordításokra is – fenntartva.

© 2020 DEXTER

7622 Pécs, Vargha Damján u. 4.

Telefon: +36 72 514 660

1095 Budapest, Ipar utca 5. V. em.

Telefon/Fax: +36 1 203 3165

 

E-mail: info@dexter.hu