top of page
MODULO HOGYAN

HOGYAN

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK

BIZTONSÁG, JOGOSULTSÁGI RENDSZER

Akár személyre szabottan, felhasználónként meghatározható, hogy ki, mikor, milyen információkhoz férjen hozzá. A minden adatmódosításra kiterjedő naplózási rendszerrel biztosítható az adatváltozások visszakereshetősége. A kliens és szerver számítógép között minden kommunikáció biztonságos, titkosított csatornán történik.

FELLEBBEZÉS, REKLAMÁCIÓKEZELÉS

A fellebbezés, reklamáció lehetővé tétele az ügyintézés szerves része. A fellebbezés az eredeti beadvánnyal együtt értelmezhető, annak döntését, végeredményét módosítja. Lehetőség van arra, hogy fellebbezést ne csak ügyfél indítson, hanem a beadvány feldolgozásában közreműködő valamely ügyintéző, döntéshozó is.

TÖMEGES, CSOPORTOS FELDOLGOZÁS

Szükség esetén bizonyos műveletek egyszerre, több beadványon elvégezhetők (például határozatok kinyomtatása, vagy értesítés küldése, stb). A tömeges feldolgozással jelentősen csökkenthető a feldolgozási idő, különösen akkor, ha nagy tömegben érkeznek be azonos típusú beadványok.

FELHASZNÁLÓK
AZONOSÍTÁSA

A MODULO illeszkedik a szervezet meglévő informatikai infrastruktúrájában használt felhasználói azonosításhoz. Lehetnek meglévő címtárak (pl.: Active Directory), föderatív authentikáció, de igény esetén saját, titkosított törzsadat és jelszó adatbázisa is rendelkezésre áll.

NEMZETKÖZI KAPCSOLAT, TETSZŐLEGES NYELVEN

A MODULO tetszőleges nyelven elérhető. A keretrendszer nyelvétől függetlenül minden folyamat, űrlap több nyelven is elérhetővé tehető, szabadon bővíthető.

DÍJFIZETÉSEK BANKKÁRTYÁVAL, ELEKTRONIKUS SZÁMLA

Amennyiben egy folyamat része valamilyen díj befizetése, úgy azt az ügyfél a folyamatba integrálva, azonnal teljesítheti bankkártyájával. A befizetésről automatikusan elektronikus számla készül, melyet az ügyfél letölthet.

VEZETŐI INFORMÁCIÓK, DÖNTÉSTÁMOGATÁS

A MODULO részeként elérhető egy szabadon szerkeszthető lekérdező modul, mely az adatokra és folyamatokra vonatkozóan részletes információkat szolgáltat. Készíthetünk kimutatásokat a rendszer és a folyamatok működéséről, a munkatársak teljesítményéről, felderíthetőek a folyamatok szűk keresztmetszetei, a működési hiányosságok.

ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÁS, AKÁR MOBILON IS

Minden ügy nyomon követhető, és pontosan szabályozható, hogy a folyamat egyes fázisaiban milyen információk legyenek láthatók. Az ügyfelek tájékoztatást kaphatnak a várható feldolgozási és döntési időről.

HITELESSÉG, HITELESÍTÉS

A MODULO szükség szerint digitális aláírással és időbélyeggel gondoskodik a rendszerben keletkezett dokumentumok adattartalmának hitelességéről. Az így előállított dokumentumok védve vannak az illetéktelen módosításoktól.

A RENDSZER TELEPÍTHETŐ TERHELÉSELOSZTÁSSAL IRÁNYÍTOTT, TÖBB WEBKISZOLGÁLÓT ALKALMAZÓ KÖRNYEZETBE IS.

Az egyes kiszolgálók használat közben, igény szerint ki- illetve bekapcsolhatók. A rendszert felkészítettük a Microsoft SQL szerver fürtszolgáltatás támogatására is, így az nagy hibatűrésű, skálázható adatbázis rendszeren is zökkenőmentesen használható.

TECHNOLÓGIA

A MODULO Microsoft .NET keretrendszerben, C# nyelven készült. Üzemeltetése az alábbi szerver, illetve rendszer komponensek használatával történik:

Windows Server 2008
vagy újabb
.NET Framework 4.0 keretrendszer
Microsoft SQL Server 2008
vagy újabb
A RENDSZER FELHASZNÁLÓI ÉS ADMINISZTRÁCIÓS FELÜLETEI EGYARÁNT BÖNGÉSZŐN KERESZTÜL ÉRHETŐK EL.

A rendszer támogatja az elterjedt böngészők friss verzióinak használatát. A kommunikáció biztonságáról titkosított adatátvitel, HTTPS protokoll gondoskodik.

bottom of page